Bedste autostol på markedet

0

Min kone og jeg fik barn for snart ti måneder siden, og når man får sit første barn er der virkelig mange ting man skal bruge penge på. Derudover vil man jo kun have det bedste af det bedste til sit lille barn, og nu til dags er der jo et væld af varianter af al ting. For sjov søgte jeg på hvilket mærke af sutter der var det bedste, og jeg tog mig selv i at læse fem forskellige tests igennem. Min pointe er at ikke nok med at man skal bruge virkelig mange penge på at købe babyudstyr ind, så skal man også investere meget tid hvis man vil have det bedste produkt til den bedste pris.

Lige med autostolen gik vi dog på kompromis til at starte med, da vi kunne arve en småbørns autostol af min søster som dog havde et par år på bagen. Så kunne vi spare nogle penge på den første autostol, og så gå all in på autostol der kunne holde i nogle år. På den måde havde jeg også lidt længere tid til at sætte mig ind i hvilken autostol der er den bedste på markedet. Vi havde to hovedkriterier for autostolen, den skulle være sikker og den skulle være komfortabel. Fordi vi ventede med at købe den var vi heller ikke ligeså pressede økonomisk, da vi da havde erhvervet os det meste baby udstyr.

Efter have læst diverse tests og anmeldelser fandt jeg ud af at de bedste autostole, er kiddy autostole. Mere specifikt valgte jeg en kiddy phoenixfix, som har alle de nødvendige sikkerhedsgodkendelser. Samtidig er den så smart at den kan indstilles både i højden og i bredden, så den kan indstilles helt perfekt til ens barn. Vi købte stolen på kidsnbaby, det var slet ikke til diskussion, der havde vi nemlig købt rigtig mange baby ting før.

Share.

About Author

Comments are closed.