Bilferie til sommer? Gør dit barn sikkert med en ordentlig autostol

0

Rigtig mange danskere valfarter mod Sydeuropa hver eneste år for at finde sol og varme. Særligt Italien og Spanien er populære destinationer, der trækker hundredtusindvis af turister til sig hvert år. 

Går du med planer om at rejse til Sydens varme og flotte strande, og har I besluttet jer for at køre? I så fald får du her et meget godt råd omkring jeres kommende bilferie i relation til selve sikkerheden for de små på bagsædet. 

Vælg en anerkendt autostol

Det kan være en sag i sig selv at skulle køre fra det nordlige Europa til Italiens kyster, især hvis du aldrig har prøvet at køre på den tyske Autobahn eller i bjergene. Hvert år sker der derfor desværre også færdselsuheld, hvilket stiller ekstra høje krav til din og dine medpassageres sikkerhed. Du skal selvfølgelig tjekke op på alt fra forsikringer til de enkelte landes lovkrav, inden I kører hjemmefra. Har I små børn med, kan det dog ligeledes være en rigtig god idé at overveje at investere i en ny autostol, hvis jeres gamle trænger til en udskiftning, eller hvis barnet er vokset ud af den gamle autostol.

I denne forbindelse er det naturligvis nærliggende at kigge sig om efter autostole, der har klaret sig godt i diverse crash-tests og anmeldelser. Hvis uheldet mod forventning skulle være ude, gælder det om, at sikkerheden er i orden og særligt ift. små børn, der er særligt udsatte ifm. færdselsuheld.

Du kan finde et bredt udvalg af autostole hos Kidsnbaby.dk, der forhandler modeller fra alle de større mærker til nogle af Danmarks absolut bedste priser. Du får tilmed god service, hvis du måtte have spørgsmål, og så er produkterne hurtigt fremme, så I kan komme af sted på bilferie. Køb en autostol, og gør dit barn sikkert i tilfælde af, at det utænkelige skulle ske. 

Share.

About Author

Comments are closed.