Den bedste autostol til bilferien

0
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Den bedste autostol til bilferien

Drager du og familien snart på bilferie? Bilferie er en fantastisk måde, hvorpå hele familien kan transporteres billigt til syden, hvad end det er mod varmere himmelstrøg i sommermånederne eller mod sneklædte pister i vintermånederne. Dog er der en række ting, som du bør overveje for at skærpe sikkerheden, når du og familien drager sydpå – blandt andet sikkerheden blandt de mindste på bagsædet. I denne artikel får du gode råd til, hvordan du med en smart og sikker autostol fra Kiddy kan sikre dine børn og give dem en komfortabel rejse.

 

Kiddy smartfix Manhattan – testvinder hos FDM og Tænk

Kiddy smartfix Manhatten er en autostol, som vægter komfort og sikkerhed meget gøjt. Stolen egner sig til de ældre børn i alderen 4-12 år. Stolen er blevet testet flere gange og har vunder flere forskellige priser for bedste autostol, blandt andet hos FDM og Tænk. Her har stolen især fået ros for sikkerheden ved frontale- og side-kollosiner, samt den gode plads, som den giver til barnet. Derudover har stolen en god luftcirkulation og en skøn ligge-hvile-position, som gør den perfekt til bilferien, hvor barnet skal tilbringe mange timer i autostolen. Stolen er ligeledes med til at løfte dit barn, så det har et fantastisk udsyn fra sædet og dermed kan følge med i landskabet uden for bilruden.

 

Køb din autostil hos Kidsnbaby

Er du på udkig efter en fantastisk autostol, som kan skærpe sikkerheden for dine børn, når I drager afsted på bilferie? Med en autostol fra Kiddy kan du passe på dine børn, samtidig med at de oplever høj komfort. Du kan købe autostolen hos Kidsnbaby, hvor du tilmed får god service med i købet. Her får du blandt andet varerne til markedets bedste priser, hurtig levering på dine produkter og fri fragt over 799 kr.

Share.

About Author

Comments are closed.