Den nye autostol gjorde bilferien til en leg

0

Vi er lige kommet hjem fra den bedste sommerferie i Italien med vores kun 10 måneder gamle søn. Vi var godt nok lidt skeptiske inden vi tog afsted, men vi tog chancen og tog den lille med på en 14 dages lang sommerferie. Hverken min mand eller jeg har været på bilferie før, og vi var godt nok lidt tøvende ved udsigten til så mange timer i en bil. Men vores nervøsitet blev godt nok gjort til skamme, det var helt fantastisk at tage turen i bil, man fik en helt anden fornemmelse af hvor langt væk Italien egentlig er, og det var virkelig fascinerende at se hvordan landskabet ændrede sig ned igennem Europa.

Den nye autostol vi købte til vores søn inden vi tog afsted, har nok også sin del af skylden for at turen blev så dejlig, for han sov nærmest hver gang vi satte ham i stolen. Det betød at hver gang vi holdte pause, og stoppede turen for den dag, så var han glad, frisk og charmerende. Vi havde været lidt bange for at vi skulle skiftes til at sidde på bagsædet og trøste ham når han blev træt af at køre bil, men sådan var det slet ikke.

Inden vi skulle afsted bestilte vi en Kiddy autostol på http://www.kidsnbaby.dk/ og den har som sagt været en bragende succes. Prisen på kidsnbaby var super god, og deres service er superb. I hvert fald ved alle de køb vi har foretaget der. Leveringen gik super stærkt, og det var rart at han lige kunne få lov til at sidde lidt i stolen derhjemme, så vi kunne sikre os at den passede ham inden den lange køretur.

Jeg vil helt klar anbefale alle forældre at tage deres små børn med på bilferie, i hvert fald hvis de har en autostol fra Kiddy.

 

Share.

About Author

Comments are closed.