Den rigtige autostol til bilferien

0

Min kone og jeg elsker at køre på ferie selv, det giver en helt anden frihed end en eller anden charterferie. Når vi skal planlægge vores ture plejer vi at tage af sted tre uger, og så leje en lejlighed i syd Europa i en uge, og så bruge en uge på at køre frem og tilbage. Så kan man holde flere stop undervejs og se nogle flotte små byer, og så føles turen heller ikke så lang og træls.

Nu er vi så blevet beriget med en lille datter, og hun er nu 1 år gammel og vi glæder os rigtig meget til at tage hende med på ferie sydpå. Men det er jo farligt at køre bil, og på sådan en tur får man jo tilbagelagt nogle kilometer. Jeg er en erfaren og sikker billist, men det er jo ikke altid man selv er skyld i et trafikuheld. Derfor skulle vi finde en autostol der var både rigtig sikker, og komfortabel til vores lille guldklump.

Jeg ledte på mange forskellige webshops, og læste artikler og tests for at finde ud af hvilken autostol der ville være sikrest at placere vores datter i. På hjemmesiden http://www.kidsnbaby.dk/produkter/autostole/ fandt jeg et stort udvalg af autostole fra mærket Kiddy, som skulle være de førende på markedet. De har nogle super gode beskrivelser af alle autostolene, så man faktisk kan læse om de forskellige sikkerheds features, det savnede jeg på nogle af de andre webshops. Da jeg havde fundet den helt rigtige autostol, i en lyserød model, da det jo er en pige der skal sidde i den, bestilte jeg den hjem fra kidsnbaby. Alt gik som smurt, og stolen kom rigtig hurtigt. Der var dejligt for så havde vores datter lige mulighed for at prøve sidde den, inden den lange køretur sydpå.

 

Share.

About Author

Comments are closed.