Denne autostol er bedst til bilferien

0
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Man kan nok godt sige, at mareridtsferien starter på bagsædet, hvis først utilfredsheden, ubehaget og uroligheden begynder at sprede sig hos de mindste. I hvert fald så kan det roligt slås fast, at det i hvert fald bliver en lang tur derned, hvis det er tilfældet. Alligevel tager rigtig mange danske familier hvert år chancen og kører sydpå. Og selvfølgelig bliver det en god ferie, men stadigvæk kan man godt som forældre tage sine forbehold – og sikre, at der i det mindste bliver en nogenlunde ro på bagsædet.

 

Dette kan blandt andet gøres, når der skal foretages køb af autostolen. For nogle autostole er bedre end andre, og især når man skal forholde sig til, hvordan man bedst muligt får ro fra børnene på bagsædet. I dette tilfælde handler det nok i stor grad om komfort, som jo alt andet lige kan være med til at skabe uro blandt de mindste, hvis man ikke sidder behageligt. Med andre ord bør du inden bilferien overveje, om jeres nuværende autostol kan være årsagen til den eksisterende uro – og om det måske er nødvendigt med en ny eller anden model.

 

En ”bedst-i-test” autostol er et godt valg

Netop fordi det kan være svært at vurdere komfort – men i endnu vigtigere grad også sikkerheden – når man står og skal vælge autostol, så kan det være en ganske god idé at vælge en testvinder, som jo dermed er verificeret god. Derfor er det smart at lytte til, hvad eksperterne har at sige. Så hvorfor ikke vælge en model, som er erklæret bedst i test?

 

En sådan autostol er Kiddy Phoenixfix 3, som både af FDM og Forbrugerrådet Tænk er kåret som vinder. Det vil sige, at Phoenixfix-modellerne aldrig har været bedre, og at de ikke slår fejl, hvis du vælger dem. Du kan i øvrigt købe denne stol hos Kidsnbaby, som forhandler den, og mange andre modeller til fordelagtige priser og med hurtig levering. De har det største udvalg af autostole, så besøg dem, så du kan sikre dig ro på bagsædet hele vejen til Sydeuropa.

Share.

About Author

Comments are closed.