Er du på udkig efter den perfekte autostol til dit barn?

0

Er du på udkig efter en autostol til dit barn, vil jeg her komme med anbefaling!

Da jeg gik på jagt efter en autostol til min søn, var jeg selvfølgelig på udkig efter en med høje sikkerhedsstandarder og selvfølgelig en han kunne sidde godt i. Som mor er jeg selvfølgelig altid bekymret, og det var derfor utrolig vigtigt at den var meget sikker. Jeg fandt så en autostol kaldet Kiddy Phoenixfix hos Kidsnbaby.dk, som havde alt det jeg ledte efter!

Kiddy Phoenixfix har shock absorbering fra alle sidder, både forfra og fra siderne, og sikrer dit barns sikkerhed ved hård opbremsning eller sammenstød. Den har vundet testen fra Stiftung Warentest og ADAC, og er blevet yderligere optimeret siden da. Den er blevet udstyret med yderligere sikkerhedsfunktioner. Den opfylder de nyeste sikkerhedsstandarder, og du får dermed ikke noget mere sikkert til dit barn på markedet. Det var i hvert en stor faktor, da jeg besluttede mig for denne stol.

Autostolen kan anvendes af børn mellem 9 mdr og 4 år, og vokser med barnet. Den kan justeres både foroven og forneden og tilpasser sig perfekt barnet både i længden og bredden. Min søn sidder perfekt i sin stol og er glad og tilfreds når vi er ude at køre. Den har en god hovedstøtte så han også sidder behageligt, hvis han skulle falde i søvn.
Stolen er nem og montere og vi har endnu ikke haft problemer med vores!

Det var en fornøjelse at handle hos Kidsnbaby.dk, og leveringstiden var utrolig hurtig!
Skulle du være på jagt efter den perfekte autostol til din søn eller datter, vil jeg varmt anbefale Kiddy Phoenixfix, og skulle den ikke passe til dit barn, vil der helt sikkert være et perfekt alternativ hos Kidsnbaby, de har virkelig et kæmpe udvalg af autostole og sikkerhedsstandarderne og komforten er helt i top! Klik ind på http://www.kidsnbaby.dk/produkter/autostole/ og tag et kig!

Share.

About Author

Comments are closed.