God service til valg af autostol

0

Det er nu 4 år siden, at min mand og jeg blev forældre til vores første barn. Vi fik en dejlig datter, som vi døbte Annemaria. Vi er begge rigtig glade for at campere, og vi kobler virkelig af, når vi er ude med campingvognen og nyde den danske natur om sommeren. Da vores datter fyldte 2 år, besluttede vi os derfor for at tage hende med på campingferie i Nordjylland. Vi havde imidlertid brug for en god og sikker autostol, da særligt små børn er enormt udsatte i trafikken, hvis noget skulle gå galt. 
Vi var ret meget i tvivl om, hvilken autostol vi skulle købe, men min veninde anbefalede os at kigge på hjemmesiden kidsnbaby, hvor de har et enormt stort udvalg af autostole. Vi fandt en super god model, og vi havde alle tre en rigtig dejlig campingferie uden ulykker. 

Da vi bestilte autostolen fra kidsnbaby, gik der ikke ret lang tid, før vi havde den hjemme. Jeg tror faktisk, at der kun gik to dage, så det var virkelig fornemt. Forinden bestillingen, havde jeg ringet ind til dem for at få lidt vejledning til, hvilken autostol der passede bedst til vores behov. De var utrolig hjælpsomme og vidende, og vi fandt hurtigt frem til den perfekte autostol. Udover at den var af enormt god kvalitet, så var prisen overraskende lav. 

Det var virkelig dejligt at finde en hjemmeside, hvor der både var lave priser, god service, hurtig levering og generelt udstyr i lækkert design og god kvalitet.
Hvis man skal ud og køre med sit barn, kan jeg varmt anbefale kidsnbaby som en side, hvor det er nemt at finde frem til den helt rigtige autostol. De forhandler desuden også en masse andet udstyr til børn og babyer, og de er absolut et besøg værd, uanset hvad man søger.

Share.

About Author

Comments are closed.