Guide til valg af autostol

0

Hvilken autostol skal man vælge? Markedet er kæmpe stort, og blandingen af alle de forskellige godkendelser og det at man som forælder vil have den mest sikre autostol til sit barn, gør det virkelig svært at navigere.

Nu har jeg stået i sammen situation, hvor man er helt grøn på autostol området og det eneste man ved er at man er på jagt efter den sikreste autostol der kan købes for penge. Derfor vil jeg give dig nogle tips til hvordan du kan gribe situationen an, på en måde der i hvert fald virkede for mig.

Inden du går i gang med at kigge på forskellige mærker indenfor autostole, så skal du tænke dig godt om, hvor mange penge er du villig til at ofre, og hvor lang tid regner du med at autostolen skal passe til dit barn? Det handler om at finde en god balance, fordi de billigere modeller har typisk ikke ligeså mange justeringsfunktioner som de dyrere modeller, og derfor holder de dyrere modeller oftest et par år længere.

Når du har styr på dit behov, eller rettere sagt dit barns behov, så handler det om research! Du skal læse nye og relevante tests, og danne dig et overblik over de forskellige godkendelser en autostol skal opfylde. Denne fase er kedelig og langsommelig, men du får et bedre resultat hvis du gør dig umage.

Den sidste fase er den sjoveste, her handler det bare om at finde den autostol hvor du får mest for pengene. Jeg fandt et par kandidater på baggrund af tests osv. Og så ledte jeg diverse sider igennem efter den bedste pris. Jeg fandt min Kiddy Phoenixfix autostol på kidsnbaby, til en super god pris.

Min lille dreng har været super glad for den nye autostol, og både min kone og jeg er rigtig glade for at vide at vores barn er så sikker som muligt på bagsædet.

Share.

About Author

Comments are closed.