Hus sikkerheden i en travl hverdag

0
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Jeg var så uheldig, at jeg i vinters på vores skiferie kom galt af sted, og siden da har jeg måttet kæmpe hårdt for at komme mig over to operationer i ryggen. Ikke lige det som en mor med eget firma og en travl hverdag med 3 børn har brug for. De to yngste børn er endda så små, at de ikke rigtig kan så meget selv, så der er ikke meget tid til andet.

Når uheldet er ude

Et uheld kommer jo sjældent alene, og mens jeg var indlagt, og min mand måtte klare det hele, havde vi indbrud i bilen og alle børnesæderne blev stjålet. Min mand vidste dog godt, at vi ikke kunne klare os uden, så han måtte hurtigt få købt nogle nye. Jeg fortalte ham, at de forrige havde jeg købt online, men kunne ikke huske hvor, men han var kommet mig i forkøbet. Han havde søgt på de bedste autostole og fået et hit på kidsnbaby.dk og deres Kiddy Phoenixfix 3. Han havde allerede bestilt dem, så det skulle jeg ikke tænke over. De var oven i købet lette at installere og vejede ikke så meget, så de ville ikke belaste min ryg.

Find din første phoenixfix 3 her.

Imponerende service

Jeg havde forventet mig en stor udskrivning, som ikke ville være dækket af forsikringen, men vi måtte kun selv betale et mindre beløb – så gode var de priser for kvalitetsprodukter, som vi bestilte på kidsnbaby.dk. De leverede også så hurtigt, at vi, før vi tænkte over det, var kørende igen. At selerne, som er i stolene, er lette at bruge, og stolene lette at bære og montere, er kun med til at sikre, jeg ikke overbelaster min ryg; noget som kundeservice havde lovet, og for en gangs skyld er der her et firma, som lever op til deres ord.

Share.

About Author

Comments are closed.