Sikkerhed og komfort er alfa og omega

0
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Vi har alle hørt skrækhistorier om dengang, vores forældre var børn, og man smed 8 børn ind i bilen, og så kørte man med dem siddende på skødet af hinanden. Der var ikke så stor fokus på sikkerhed og ja, man var i det hele taget lidt mere rolig med, hvad man gjorde. Men i dag er det anderledes; der er autostole, og de skal være sikre og komfortable.

Børn i bilen

Så snart vi fik vores børn, så var der to autostole i bilen. Begge børn fik en stol, som passede til dem i alder og størrelse. Intet er mere vigtigt for os end den sikkerhed, som autostolen vil give i det tilfælde, at uheldet skulle være ude. Vi vidste, at der var sammenhæng mellem pris og kvalitet, og da jeg ofte læser Tænk, vidste jeg, at der var en, som havde vundet deres bedst i test. Jeg gravede i mine gamle Tænk-blade, og fandt frem til, at Kiddy Phoenifix 3 var den, vi søgte efter.

Så var det bare med at finde et sted, hvor vi kunne finde stolen til en god pris, og hvor vi kunne få dem, så snart vi havde brug for dem.

Vi kigge rundt på nettet og fandt hurtigt svaret

Det er Kidsnbaby.dk, der ikke kun forhandler denne testvinder, men som også har de bedste priser og suveræn levering. For at være på den sikre side bestilte vi dem med det samme, og vi har nu to autostole, hvor der kun er et barn, der er stor nok. Han sidder dog helt fantastisk i den stol, så vi er på ingen måde utilfredse med, at der oppe på loftet står endnu en, der bare venter på, at et par måneder går, og så er der to Kiddy Phoenifix 3 i vores bil.

Køb Phoenixfix 3 her.

Share.

About Author

Comments are closed.