Vælg din næste autostol sammen med barnet – det gør det kun nemmere

0
Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Vi vil alle det bedste for vores børn. De skal have en god barndom, men de skal især beskyttes. For mig er det vigtigste, at jeg gør deres hverdag sikker, og det kræver blandt andet et godt barnesæde til bilen. Jeg går ikke på kompromis med sikkerheden.

Jeg lod knægten vælge farven

Det er jo ham, der skal sidde i den de næste mange år, og derfor skal han selvfølgelig med på råd. Jeg traf den store og vigtige beslutning, nemlig at det skulle være en Kiddy Guardianfix 3 fra kidsnbaby.dk. Den har fået de bedste karakterer i tests, og det er en stol, der kan bruges i rigtig mange år. Jeg ringede og fik en rigtig god vejledning, og jeg var ikke et sekund i tvivl om, at det skulle være denne stol. Det er her drengen kommer ind i billedet, for han skulle selv vælge farven. Han var heller ikke i tvivl, så det blev en frisk limegrøn. Og den lyser bestemt op i den ellers mørke bil.

Køb ny autostol her.

Det her sæde imponerer mig

Det er et helt fantastisk børnesæde. Det er så nemt at indstille, når han vokser, og det får han lov til at være med til. Vi markerer hans højde på en dørkarm inde i huset, og så går vi ud sammen og indstiller sædet. Han kan stadig lide den limegrønne farve, og han kalder det hans racersæde. Jeg ved samtidig, at han sidder sikkert og godt, og jeg kunne ikke være mere tryg, når jeg kører i bilen med ham. Nu er nummer to så på vej, og der er ingen tvivl om, at det kun kan være kidsnbaby, der får lov til at levere autostol til den næste i arverækkefølgen. Det eneste, jeg ikke helt ved endnu, er, om det bliver endnu en limegrøn stol, men jeg ved, jeg får det mest sikre produkt, der er på markedet.

Share.

About Author

Comments are closed.